top of page

Lene Nørrelykke har i mange år været kendt som en af det danske gospelmiljøs største personligheder.

 

Men det var først med deltagelsen i DRs ”Stjerne for en aften” i 2003 og 2005, at resten af Danmark fik øjnene op for hendes talent. Lene Nørrelykke blev nummer to i finalen i "Stjerne for en aften - den sidste mission" og sang sig ind i danskernes hjerter.

 

Siden har Lene Nørrelykke bl.a. haft hovedrollen i Elton John-musicalen AIDA på Holstebro Musikteater, deltaget i Dansk Melodi Grand Prix samt indspillet og optrådt med en lang række forskellige kunstnere, heriblandt Allan Mortensen, vokalgruppen baSix, Stig Rossen, Colin Vassell og Laura fra X-factor.

De sidste 20 år har Lene Nørrelykke været solist i alle slags gospelsammenhænge i Danmark og Europa. Hun er desuden en efterspurgt instruktør og dirigent ved gospelkoncerter, workshops og gospelfestivaler.

Lene Nørrelykke er solist i Opstand Gospel Choir som er et af Danmarks førende gospelkor.

Hun leder selv 2 gospelkor i Århus: Rejoice har eksisteret siden 2006 og er blandt de bedste gospelkor herhjemme. Fredens Gospelkor øver i Fredenskirken i Århus. Koret er åbent for alle der har lyst til at synge. Se mere på korets hjemmeside www.fredensgospelkor.dk

Lene Nørrelykke har udstråling og et talent helt ud over det sædvanlige - alt sammen noget, som hun har tilegnet sig gennem gospelmusikken. Derfor er hun også på hjemmebane, når hun optræder med gospel. 

Når Lene Nørrelykke giver koncert er det altid med stor professionalisme, indlevelse og overskud.

bottom of page